Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Outlet Danmark og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet registrerer vi din e-mailadresse og evt. navn. Informationer videregives ikke til andre.

Nyhedsbrevet indeholder gode tilbud og kampagner på hele vores sortiment. Nyhedsbrevet udsendes 2-3 gange om ugen og kan til enhver tid afmeldes.

Som modtager af nyhedsbrevet accepterer du ligeledes, at vi må sende en mail, hvis du har lagt en eller flere varer i kurven og herefter forladt webshoppen – uden at købe noget. Mailen indeholder kun de produkter, som du havde lagt i kurven, men ikke gennemført køb på.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Outletdanmark.dk er Outlet Danmark.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på support@outletdanmark.dk.

My Cart
Close Recently Viewed
Categories